Допълнителен жребий
Публикувано на: 07.01.2010г.
Сдружение "Зачатие" благодарение на допълнителни дарения за инициативата "Коледно желание", постъпили след тегленето на жребия, реши да предостави възможността да бъде изтеглен още един ваучър на стойност 3500 лв за финансово подпомагане на лечението на семейства с репродуктивни проблеми, които фондът не финансира. Жребият се проведе в Морската градина на Варна на 07.01.2010 г., на който според Християнските традиции се чества Ивановден, в 14:16 ч, а печелившата участничка бе изтеглена измежду 3 от късметлийската ръка на майката на тризнаците Никол, Алекс и Даниел, член на Сдружение "Зачатие" и координатор за гр. Варна - Петина Найденова.

Жребият се провете в присъствието на Милена Енева - също активен участник във форума на Зачатие и също като Петина успяла да сбъдне съкровената си мечта да стане майка през изминалата година, както и на щастливата баба на тризнаците на Петина и сред ято лебеди на брега на морето в студения януарски ден.



Ето какво казва Петина Найденова часове след тегленето на жребия:

Алтеа, много съм щастлива и с цялото си сърце ти желая да успеете. Желая ти да имаш моя късмет от изминалата година. За мен тя започна по същия начин, с награда от Зачатие, а сега три малки сърчица тупкат в малките легълца.
Днес беше много топъл и приятен ден. Излязохме на разходка и преди да тръгнем от в къщи написах на 3 листчета имената на участващите в томболата. Нямаше как да нося купа със себе си, затова за купа използвах едно от шишетата на бебетата:)))))
Бяхме пред "Хоризонт", а долу на плажа имаше много, ама много бели лебеди. Половината бяха във водата, а другата половина сред хората на пясъка и те ги хранеха. Беше много красива гледка. Тогава реших, че там ще изтеглим късметлията.
Благодаря на Миленка за заснетия клип. Благодаря на Зачатие, че ме избраха да бъда ръката им в случая.
Дано съм наистина на късмет. Аз вярвам в това.
Успех и на другите 2 момичета.
Благодаря ви Зачатие.
Петина


Тук можете да видите кадри от тегленето на жребия:

 

Сдружение "Зачатие" благодари на всички дарители, благодарение, на които 7 семейства ще могат да бъдат подпомогнати в трудната си борба за дете и пожeлава успех на всички участници в инициативата "Коледно желание" да могат през Новата 2010 година да сбъднат своята прекрасна мечта за рожба.