Безплатна книга
Публикувано на: 17.04.2024г.

Излезе от печат безплатна книга, наръчник и пътеводител, за двойките с репродуктивни проблеми "Пътят към родителството: Твоят лесен пътеводител за фертилността". Книгата е предназначена също и за техните приятели, близки и колеги. В нея на достъпен език представена информация за мъжката и женската репродуктивна система, описани са факторите, които влияят на възможнстите за забременяване, за основните причини за стерилитет, различните методите за диагностика и лечение, асистираната репродукция. Тя е полезен наръчник при планиране на първа консултация при специалист, включени са много полезни съвети за преодоляване на емоциите по време на диагностиката и лечението на стерилитета. 

Хората с трудности при зачеването на дете трябва да знаят, че не са сами. Около 25 милиона от населението на Европа се сблъсква със същия проблем. Това означава едно от всеки 5 или 6 семейства среща трудности при забременяването. 

Книгата е част от резултатите от проекта „Together For Fertility“, съфинансиран по програма Еразъм+ в партньорство със сдружение RODA от Хърватска, Nasz Bocian от Полша и Progress Consult и European Basic Skill Network от Унгария.. Като резултат от дейността си в проекта Сдружение Зачатие създаде заедно с партньорите си безплатна печатна и онлайн версия на книга за инфертилитета „Пътят към родителството: Твоят лесен пътеводител за фертилността“ на пет езика - български, английски, хърватски, полски и унгарски. Тя предназначена за широк кръг от читатели. Разпространява се безплатно в печатен вариант, налична е в библиотеките в страната и

 може да бъде изтеглена безплатно от нашия сайт в следните формати оттук:

 изтегли книгата в pdf формат      изтегли книгата в epub формат

Или да се чете онлайн директно от нашия сайт тук:

You don't have a pdf plugin, but you can download the pdf file.